Online spilleautomater med best utbetaling

20/05/2021

Hvis du ønsker å få best mulig sjanse til å vinne i spilleautomater online, må du ta noen få nødvendige grep. Først må du forstå hva RTP-avkastningsprosenten er i et spilleautomat. RTP er et begrep som brukes av online kasinoer for å beskrive prosentandelen av alle pengene som en spilleautomat betaler tilbake til en spiller over tid. Med andre ord, hvor mye av pengene som investeres returneres til spilleren?

For eksempel, hvis RTP-spilleautomaten din er 94%, kan du forvente å få € 94 tilbake for hver € 100 du satser. RTP beregnes alltid på lang sikt, så alle avvik (opp- og nedturer) utjevnes. ute. Det andre trinnet er å kontrollere opprinnelsen til RTP for å finne ut hvor godt den rangeres på RTP-skalaen:

  • 93% eller mindre: lav RTP
  • 93-95%: svak RTP
  • 95-97%: god RTP
  • 97-98%: utmerket RTP
  • over 98%: utmerket RTP

Jo høyere RTP, desto billigere er sjansene for deg som spiller og jo større er sjansene dine for å vinne i det spilleautomaten.

Mega Joker

Mega Joker er et gammeldags, klassisk spilleautomat fra Netent. Den tilbyr alle de klassiske spillfunksjonene med 5 gevinstlinjer, mystiske premier og frukt- og klokkesymboler. Det tilbyr også en av de høyeste utbetalingsforholdene til en hvilken som helst spilleautomat: hele 99%.

Denne 99% RTP er bare aktiv i såkalte. I Super-modus: et ekstra spill med forhøyede spill som gir mye høyere gevinster enn basisspillet.

Monopolets store begivenhet

The Monopoly Big Event er et flott sted fra Barcrest med noen unike funksjoner, gode bonuser og den høyeste utbetalingsprosenten i et online spilleautomat: 99%. For klarhetens skyld blir denne 99% RTP bare beregnet når du spiller i high stakes-modus, hvor du satser € 30 på fem forbedrede runder.

Dette flotte spilleautomaten er full av sticky wilds, odds, ekstra wilds og gratisspinn. Hvis du er en spiller med høy innsats og leter etter et spilleautomat med stort vinnepotensial og en uslåelig avkastning til spilleren, må du ikke lete lenger: Monopoly Big Event er det du vil ha.

1429 Ukart sjø

RTP: 98,6%

På tredjeplass er det et flott sted fra Thunderkick. Denne litt uvanlige svenske spilleautomatutvikleren er et av de merkeligste og beste spilleautomatene på spillmarkedet. 1429 Uncharted Seas har et marint forskningstema og ser fantastisk ut. Start funksjonen og få gratisspinn med utvidende wilds og høye lønninger. 1429 Uncharted Seas er et flott spilleautomat.

Joker Strike

Joker Strike er den offisielle oppfølgeren til Quickspins populære Second Strike-sted. Nye funksjoner inkluderer Wild Strike-funksjonen, hvor du kan tjene opptil 10 ekstra wilds, og inkluderer high roll-innsatser med en utbetalingsprosent på opptil 98,11%.

En utmerket retur til spilleren kombinert med spennende spill gir 10 gevinstlinjer, en retro-stil Joker Strike ble en øyeblikkelig hit på høye hjul.

Blodsuging

Blood Suckers har en flott RTP på 98%. Denne 25 gevinstlinjene med et romantisk vampyr-tema er et av Netents mest populære spilleautomater nye norske spilleautomater. Spillet er raskt og morsomt, med to forskjellige bonusfunksjoner: en gratis spinnbonus og en pick em-bonus der du låser opp en kiste og dreper vampyrer for store kredittgevinster.

The Kings of Chicago

Kings of Chicago er Netents unike nye spilleautomater som kombinerer videopoker med en vanlig spilleautomat. I stedet for tradisjonelle myntsymboler har hjulene kortsymboler. Nedgangen i vinnende pokerkombinasjoner gir spillerne store gevinster. Jokerne betaler dobbelt og det er en spennende gratisspinn-funksjon: interessante elementer fra dette litt mindre kjente 5-vinnerspillet.

Fantastisk

Magicious er et morsomt og greit spilleautomat med 10 gevinstlinjer, utvidende wilds som holder seg klissete i en runde og brennende spill. Det er en raskere og vakrere versjon av Starburst med mye høyere avkastning til spilleren: veldig imponerende 97,6%. Flott sted å gjøre raske, store gevinster og deretter komme ut.

Djevelens glede

Devil’s Delight er Netents flotte hot spot med noen ekte skyggefulle karakterer: monstre, djevel og ljå mann blant andre. Den primære bonusen som kan betale enorme beløp er spillet til du vinner typen bonus.

Jo lenger du spiller, jo nærmere kommer den lukrative Sin Spins-bonusen. Tre eller flere Zodiac-symboler utløser en gratisspinnbonus, og de utvidende wilds på hjulene 2, 3 og 4 kan gi store gevinster i basisspillet. Spill Devil’s Delight nå hvis du tør.