Nye spilleautomater

Red Tiger Gaming har bestemt seg for å ta en klassisk spilleautomat i sin portefølje og gi den en fin oppgradering. Dragon’s Luck Deluxe er ute nå, med en maksimal gevinstøkning på 3888 ganger innsatsen pluss Mystery Dragon Coins. Bli med på handlingen ved å snurre hjulene til dette eventyret med asiatisk tema og se hva du kan avdekke!

Anbefalinger fra Spilleautomater-online.com

1

Playojo

Få 50 gratisspinn ved 1. innskudd
2

Voodoodreams

1000 kr Velkomsttilbud + 200 gratis spins

Funksjoner av Dragon Luck Deluxe

Last hjulene til Dragon’s Luck Deluxe, og du kommer inn i en vakker tempellignende setting der sølvdrager omgir nettet. Symboler som er inkludert i denne spilleautomater er lotusblomster, koi fisk, kongelige ikoner fra ess til 10, mysterium Dragon Coins og et spillkarakter. Hvert av disse symbolene gir en utbetaling for en kombinasjon av tre, fire eller fem.

Et ekstra spinn-symbol kan også bli funnet på hjulene, og gir ett spinn for hvert symbol i spillet. Dragon Coins i spillet kan avsløre symboler for ekstra spinn som utløser bonusen for ekstra spinn! Det er også en 3 × 3 Mega Dragon som venter på hjulene til spilleautomaten. Land Mega Dragon på spinnene dine, og du kan tjene en garantert premie!

Totalt sett tilbyr Dragon’s Luck Deluxe en visuelt imponerende opplevelse i både casino på mobilen versjonen og PC-versjonen med mange ekstra funksjoner. Spillet ble lansert 4. mars og er nå ute via Red Tiger-partnere.

5 familier

Det har gått noen måneder siden vi har sett en ny Red Tiger-tittel. Før denne nye utgivelsen bestemte utvikleren seg for å tilby en tittel med krimineltema, med gangsterkarakterer. Dette sporet, kalt 5 familier, tar deg med inn i gjenglivet i gamle dager, da pøbelfamilier styrte byen.

Det er fem gangsterfigurer på hjulene sammen med pokermarker, en koffert, drikke og avis. Snurr hjulene og tjen fem seire på rad for å få tilgang til VIP-rommet. Her kan du nyte en spesiell funksjon der alle gevinster multipliseres med fem.

Hver av de nye innovative titlene laget av Red Tiger er unike, med et kvalitetstema, oppslukende lydspor og interessante funksjoner. Snurr hjulene til Dragon’s Luck Deluxe og 5 Families for å se mangfoldet i temaer, samt grafikk og helhetsdesign.

Loco the Monkey

I år ga Quickspin online spillprogramvareutvikler et morsomt spill med jungeleventyr med tittelen Loco the Monkey. Reis til et eksotisk sted hvor du kan nyte smakfulle tropiske frukter og glade apevenner som hjelper deg med å tjene vinnerkombinasjoner på hjulene!

Den nye spilleautomaten på nettet har et 4 × 5 rutenett og inkluderer 50 gevinstlinjer. Finn flere funksjoner på hjulene, inkludert en gratis spinn bonus og spinnalternativ!

Detaljer om Loco the Monkey

Begynn å spinne hjulene i dette nye spillet for å se hva du kan avdekke i jungelen. Fire eller flere ville symboler vil utløse flere aper! Respin i enkeltbasespillet. I denne funksjonen vil utløsende wilds forbli på plass. 2., 3., 4. og 5. hjul spinner igjen.

Eventuelle ville symboler som finnes i dette spinnet holder også. Re-spinnene vil fortsette å foregå til det ikke er noen nye wilds gitt. Seier blir deretter evaluert på slutten av runden.

Du kan også tjene ekstra spinn i dette spillet. Tre eller flere bonusspredere vil starte Monkey Frenzy! Feature, som gir 10 spinn. Når du fullfører denne runden, vil naturen låse på plass. Multiplikatorer er koblet til villmarken, og når flere legges til, kan du tjene opptil 3 ganger utbetalingen!

Med disse unike egenskapene, lys og dristig farging, sammen med et lykkelig lydspor, er Loco the Monkey et must-prøve blant spilleautomater!

Bli med på Big Bad Wolf Christmas Edition

Det nye spilleautomaten Loco the Monkey slutter seg til de mange andre nye spillene som er utviklet av utvikleren. I fjor bestemte leverandøren seg for å ha det litt gøy med sin Big Bad Wolf-karakter og lansere et ferietema-spill. Big Bad Wolf Christmas Special gikk live i begynnelsen av måneden og ble raskt en hit blant spillerne.

De originale figurene fra spillet ble beholdt, men hjulene fikk et høytidstema. Tjen ekstra spinn så vel som multiplikatorer mens du spiller!